"L'extraterrestre i la xocolata"

Odoo • Imatge i text

Un extraterrestre es troba una pastilla de xocolata a terra. I l''estudia amb procediments físics i químics. Què en podria deduir? Potser podria respondre el perquè la xocolata desfeta es crema tan fàcilment, o per què la xocolata és tòxica per als gossos, o per què hi ha tantes classes diferents de xocolata. A la xerrada parlarem de tot això, i intentarem respondre a les preguntes dels assistents.


Claudi Mans Teixidó va néixer a Badalona el 1948. Catedràtic emèrit del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona, ha estat degà de la Facultat de Química i president de la Divisió de Ciències. És autor d'articles científics i de divulgació, comunicacions a congressos i conferències per a públics de tots els nivells, així com de diversos llibres de text i de divulgació, entre els quals poden destacar-se: La truita cremada, Els secrets de les etiquetes i La vaca esfèrica.

També es el creador del projecte de divulgació en format blog “QUÍMICA A LA VISTA“, sobre llocs i espais on es poden veure instal·lacions, equipaments o vestigis de la indústria química i altres de relacionades.

Data & Hora

divendres

1 de desembre de 2023

18:30 20:00
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir