Sumi-e: Bambú i Insectes

El Sumi-e és una tècnica pictòrica japonesa feta amb tinta negra. Es caracteritza per representar la naturalesa d'una manera expressiva i alhora senzilla. Té una forta connexió amb les pràctiques Zen i és per això que es considera una activitat meditativa i relaxant.

En aquest taller coneixerem Els Quatre Honorables Cavallers, els motius d'estudi per excel·lència del Sumi-e, i els traços principals per crear les nostres pròpies pintures. Treballarem i profunditzarem el motiu del bambú.

És una oportunitat per dedicar-te temps, aprendre al teu ritme, prendre consciència i deixar que el pinzell transmeti l'estat interior de cadascú.

Sobre la professora:

Laura Blanco va estudiar Belles Arts i cursar el Màster de Formació al Professorat. Actualment, combina els projectes visuals i musicals amb la docència artística en diferents centres.

L'apassiona tot allò que li permet ser creativa i explorar el seu entorn. Intenta aprendre de les persones l'envolten, de les experiències que viu i les sensacions que provoquen en ella. Gaudeix creant ponts entre el seu món i els universos de la seva imaginació. És per això que sempre procura explorar amb curiositat totes les disciplines que atrauen la seva atenció, sempre descobrint nous camins per expressar allò que vol. 

Sumi-e: Bambú i Insectes
35,00 € 35.0 EUR
Data & Hora

dissabte

2 de desembre de 2023

17:00 20:00
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir