Iniciació a la resina Epoxi

Inicia't en el meravellós món de la resina Epoxi amb aquest taller! Aprendràs a realitzar les mescles ideals per a un perfecte curat. També aprendràs a realitzar diferents mescles amb colors líquids donant així un acabat únic a la teva resina epoxi. En aquest taller, utilitzem la resina epoxi en la fabricació d'aquestes mini safates.  

Sobre la professora:


CELIUS ART és el projecte de l'artista que imparteix aquest taller, la Cèlia. Fa uns anys va crear Celius Art amb un propòsit, volia sentir-se bé, volia sentir-se lliure, volia ser ella mateixa. Volia centrar-se en el que realment la feia vibrar. Volia crear a partir de la seva essència.

Els seus valors com a artista són que les seves obres són úniques, autèntiques i exclusives. Per a ella és important diferenciar-se com a artista, per això ha creat la seva pròpia tècnica i el seu propi estil.

La seva major inspiració és la naturalesa, de manera que d'una manera o una altra sempre es reflecteix en el seu treball.

Però el seu art va molt més enllà, les seves obres tenen la seva pròpia llengua, cada persona que observa la seva obra pot veure i sentir coses diferents. De fet, és un joc de reflexions, es crea un vincle entre el treball i l'ànima.

No obstant això, el seu art evoluciona constantment, sempre mantenint la seva essència i els seus valors. Les seves peces són fàcils de reconèixer, això les fa úniques i amb una identitat clara.

Per a la Cèlia és important que el seu art pugui arribar a diferents audiències, per això té els Originals, que són les peces de gran format i Home Decor, les petites peces decoratives.

Celius Art és la passió, el compromís, l'art, la creativitat, l'energia, l'elegància, l'empatia, la credibilitat, la qualitat, l'adaptabilitat, la sostenibilitat, la responsabilitat, la professionalitat, l'honestedat, la llibertat, l'equilibri, l'exclusivitat, la humanitat, el servei, la cooperació i la simplicitat.

Iniciació a la resina Epoxi
45,00 € 45.0 EUR
Data & Hora

dissabte

27 de maig de 2023

11:30 13:30
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir