Iniciació a l'ecoprint

En aquest taller aprendràs com utilitzar plantes i tints naturals per a crear estampats únics i sostenibles. Amb la tècnica de l'ecoprint podràs estampar teixits de fibra natural. En el taller farem un exercici pràctic en el qual estamparem un fulard de coll que t'emportaràs a casa.

En Iniciació a l'ecoprint es compartiran fórmules bàsiques que t'ajudaran a estampar amb confiança peces tèxtils de fibra de cel·lulosa i de fibra animal. La professora et guiarà amb diferents mètodes a preparar teixits perquè els pigments naturals romanguin estables i no se'n vagin amb les rentades. A més coneixeràs les característiques químiques de les plantes i flors que deixen millor empremta per a un bon resultat final.

Sobre la professora:


Sonia Ferrer és dissenyadora de moda i fa més de 20 anys que porta treballant en la indústria tèxtil. Fa uns anys va crear el projecte SonTonS amb el propòsit de divulgar els sistemes de moda circular a través dels tints naturals i l'ecoprint.

SonTonS vol promoure la força creativa en les persones per a canviar hàbits a través de l'autonomia artística. A través dels tints naturals un pot reconnectar amb la naturalesa i entendre que tot porta un procés. Envoltar-se de flors i plantes té un efecte guaridor.

El moto és "CUIDA / CONSERVA / REPARA''. La seva proposta és que reciclis peces vintage o que ja no utilitzis i creïs nous models amb canvis de color natural. 

Iniciació a l'Ecoprint
65,00 € 65.0 EUR
Data & Hora

dissabte

11 de febrer de 2023

10:00 13:30
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir