Cianotípia

La cianotípia és un antic procés d'impressió fotogràfic que ens proporciona unes imatges de color blau-cian molt particular. Per aconseguir-les s'han de crear superfícies fotosensibles mitjançant una solució química, sobre les quals posteriorment es disposen fotolits o elements que no deixin passar la llum en algunes zones. Finalment, les superfícies s'exposen a la llum solar o UV, que és la que generarà la imatge.

Conèixer i experimentar el procés d'aquesta tècnica ens ofereix l'oportunitat d'aproximar-nos a la fotografia analògica com també al fet pictòric, per poder crear imatges úniques sobre diferents suports i formats. En aquest taller aprendrem a crear els fotolits, a preparar les solucions per poder sensibilitzar els suports com el paper o la tela, i experimentarem amb l'insolat (exposició a la llum) per esbrinar diferents resultats, de manera òptima. Així ens podrem endur les nostres primeres cianotípies junt amb l'experiència i el coneixement per poder-ho fer on vulguem.

 Sobre el professor:

Luis Torrojacreatiu interdisciplinari, fotògraf i videògraf. Llicenciat en Belles Arts i Tècnic superior en Disseny gràfic i en Imatge. 

Taller Cianotípia
60,00 € 60.0 EUR
Esgotat
El registre de l'esdeveniment està tancat.
Data & Hora

dissabte

11 de novembre de 2023

10:00 13:00
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir