Chupinski!

Odoo • Imatge i text

El teclista Toni Saigi 'Chupi' serà el protagonista en aquesta tarda de divendres per donar-nos un tast dels seus últims temes junt amb una interpretació de luxe, espontània, intensa i amb un directe infecciós replet de groove, una música que combina l’esperit del jazz amb ritmes populars de la música negra americana des del soul i el funk dels 60 i 70 fins el hip hop i R&B més actual.

D'ofici, músic. El seu pare ja va ser un músic important en l'escena barcelonina del segle passat, i els seus dos fills són ara dos teclistes amb molt de futur. Per a Chupi, poder viure de la música era un somni apassionant i ha acabat sent una realitat.

Sempre ha volgut ser Herbie Hancock, un músic a qui s'estima molt i de qui li agrada tot el que fa. I seguint aquesta estela, i altres com la de la música cubana que tant va interpretar el seu pare, s'ha llaurat una carrera en què ha format part de grans grups (Orquestra Plateria, Els Pets, Jarabe de Palo), així com el terreny de la música per a publicitat i formacions més especialitzades en el funk, l'acid-jazz o el rhythm and blues: Princes of Time, Nubla, Pybus Groove...

 
 

Data & Hora

divendres

18 de novembre de 2022

19:00 20:30
Ubicació

espai BOTER

Carrer Sant Francesc de Paula
/ Carrer Canonge Baranera, 2E
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir