Ceràmica: Set d’esmorzar

Vine a fer el teu set per esmorzar! Què millor que gaudir dels esmorzars que amb una tassa feta per tu?

Al taller podràs fer una tassa i un plat. Les peces es realitzaran amb fang de baixa temperatura, es pintaran al taller i s'entregaran esmaltades i cuites uns dies més tard. Vine i viu l'experiència de crear de zero les teves peces artístiques.

Sobre la professora: 


"Fa vint anys, quan vaig acabar l'educació obligatòria, ja em vaig decantar per fer un batxillerat artístic en el qual vaig tenir el meu primer contacte amb la ceràmica i allò em va marcar. Va quedar latent fins que fa sis anys vaig redescobrir la connexió amb el fang en un taller d'un centre cívic, i aquesta experiència em va portar a voler formar-me en el grau superior en ceràmica artística i matriceria.

Pel camí també m'he format en altres disciplines com la naturopatia, kinesiología, homeopatia, doula i cosmètica natural que tenen en comú el benestar personal a través de la cerca dels orígens en àmbits diversos.

M'agrada compartir la meva passió per la ceràmica perquè l'artesania et posa en contacte amb la terra i la naturalesa; perquè els treballs manuals et permeten treballar amb les teves pròpies mans; perquè t'ajuden a conrear la paciència, la frustració i transmetre sentiments; perquè ens permet fer peces boniques i poder regalar-se-les als teus amics; perquè la companyia i el treball en equip forgen amistats i, en definitiva, perquè et permet adonar-te que pots fer-te el teu mateix/a allò que veus a les botigues per un preu assequible i amb el teu toc personal.

Espero que ens vegem aviat i ho gaudeixis!"

Meritxell 

Ceràmica: Set d’esmorzar
40,00 € 40.0 EUR
Data & Hora

dissabte

18 de novembre de 2023

10:00 14:00
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir