Aquarel·la i plantes

En aquest taller aprendrem a captar l'essència de les flors i plantes que ens envolten a través de la tècnica de l'aquarel·la. Serà una oportunitat per observar-les de prop i representar, amb la nostra mirada personal, les seves formes, colors i textures.

És una oportunitat per dedicar-te temps, aprendre al teu ritme, prendre consciència i deixar que el pinzell transmeti l'estat interior de cadascú.

No es requereix experiència prèvia, nivell: principiant, aficionat.

Donada la naturalesa del taller, els materials no estan inclosos. A la nostra tenda disposem d'un kit de material amb un import de 25€.

Està clar que no hi ha un únic material, però aquí et deixem unes recomanacions orientatives:

- Un quadern de dibuix format: A4, A5, A6, si és possible per començar, sense espiral. Un paper que aguanti les tècniques aquoses. Amb espiral també van bé, si es que és vol tallar per posar-ho en algun suport o altres, deixar lliure la imaginació.

Marques: Hahnmühle, Fabrià, Canson, Clairfontaine, Escoda, Moleskine, etc.

- Retolador Negre punta fina calibrat 0.2 i si es possible 0,8, amb tinta resistent a l'aigua. Marques : Micron, Staedtler, Unipin, Faber-castell, Molotow, etc.

- Caixa o pocket box d'aquarel·la, la majoria ja porten els colors necessaris o bàsics. A causa de la qualitat del pigment es recomana evitar les aquarel·les escolars, millor usar marques reconegudes, exemples: Windsor&Newton, Van Gogh, Rembrand, Schmincke, Cotman, Lefranc, Kuretake/Gansai, Koi de Sakura.

- Un pinzell amb dipòsit d'aigua talla gran, drap o paper de cuina.

Sobre els professors:

Teodor Vidal va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, actualment estudiant d'enginyeria agrícola. Apassionat per l'art, la natura i l'ecologia, la seva pintura s'adreça al paisatge mallorquí, amb un amor especial pel seu caràcter cultural.

Laura Blanco va estudiar Belles Arts i cursar el Màster de Formació al Professorat. Actualment, combina els projectes visuals i musicals amb la docència artística en diferents centres.

Els hi apassiona tot allò que els permet ser creatius i explorar el seu entorn. Intenten aprendre de les persones que els envolten, de les experiències que viuen i les sensacions que provoquen en ells. Gaudeixen creant ponts entre els seus móns i els universos de les seves imaginacions. És per això que sempre procuren explorar amb curiositat totes les disciplines que atrauen les seves atencions, sempre descobrint nous camins per expressar allò que volen. 

Aquarel·la i plantes (material exclòs)
20,00 € 20.0 EUR
Data & Hora

dissabte

16 de desembre de 2023

11:00 13:00
Ubicació

espai BOTER

Carrer Canonge Baranera, 2E
/ Carrer Sant Francesc de Paula
08911 Badalona
Barcelona
+34 933 84 54 64
boter@drogueriaboter.es
Ubicació Google Maps
Compartir