Avís Legal

El propietari d'aquesta web es Drogueria Boter, S.L. (d'ara endavant  “Drogueria Boter”o “el responsable”):

NIF: 
B61534509

Domicili Social:
C/ Mar 71
08911 Badalona (Barcelona)
Espanya

Informació Mercantil:

Barcelona, Tom 30363, Foli 0169, Fulla 174026, Inscrip. 1a

Contacte:

La pàgina web, així com tots els productes, serveis o continguts que a través de la mateixa es puguin obtenir, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis o continguts precisin un procediment de contractació amb Drogueria Boter.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús de la web, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació de les condicions d'ús.

A fi de mantenir actualitzada la informació publicada en el Portal, els continguts del mateix podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, per la qual cosa serà convenient comprovar la vigència o exactitud dels mateixos acudint a les fonts oficials.

El disseny de la web i el seu codi font, logos i marca o signe distintiu que apareixen en el mateix pertanyen a Drogueria Boter, i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Drogueria Boter pot facilitar l'accés a altres pàgines web que considerem poden ser del seu interès. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament facilitar-li la cerca dels recursos que li puguin interessar a través d'Internet. No obstant això, aquestes pàgines no li pertanyen, ni fa una revisió dels seus continguts i, per això, no pot fer-se responsable d'aquests, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'accés o ús d'aquesta.

Queda prohibida la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original i/o continguts de la web.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts de la web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització a Drogueria Boter.